Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka vendosur që të thërrasë nesër në mbledhje Kryesinë e PD-së dhe ish-grupin parlamentar.

Një ditë pas protestës, në orën 18.00, do të zhvillohet mbledhja e përbashkët e Kryesisë së PDSH dhe Grupit Parlamentar.

Top Channel