Kolagjeni është proteina më e shpeshtë në trupin tonë. Ai është përbërësi kryesor i nyjeve lidhëse që gjendet në pjesë të ndryshme të trupit duke përfshire tendinat, ligamentet, lëkurën dhe muskujt.

Pas moshës 25 vjeçare prodhimi i kolagjenit në organizëm bie, prandaj sugjerohet të merret në formë suplementi.

Një aleat në përthithjen e kësaj proteine është Camu Camu. Sipërmarrësja Migena Ndreu flet për karakteristikat e kolagjenit që tregton. Ndërsa ekspertia e biokozmetikës Anxhela Panxhi na tregonë vetitë e Camu Camu në organizëm dhe ndërthurja e tij në rutinën e kujdesit personal.

Top Channel