Çfarë pret Bindja Demokratike nga zgjedhjet e 30 qershorit? Ja përgjigjja e Astrit Patozit në Top Talk

23/04/2019 15:57

Astrit Patozi zbuloi në emisionin Top Talk me gazetarin Denis Dyrnjaja se cilat janë pritshmëritë e tij në lidhje me zgjedhjet e 30 qershorit, zgjedhje në të cilat Bindja Demokratike u regjistrua në Gjykatën e Tiranës dhe në KQZ.

“Presim që të marrin pjesë të gjitha partitë politike. Për ne, ka më shumë rëndësi cilësia e zgjedhjeve sesa rezultati”, theksoi Patozi.

Top Channel