WakeUp/ Pashka, Pastori ka një mesazh për shqiptarët dhe politikanët në vend

19/04/2019 12:37

Pashka është kremtimi më i madh i kalendarit liturgjik të Kishës Katolike dhe të kishave të tjera të krishtera që kremtojnë Ringjalljen e Jezusit të Nazaretit ndodhur, sipas Besëlidhjes së Re, tre ditë pas vdekjes së tij në kryq. Pastor, Paulin Vilajeti shpjegoi simbolikën e tyre ndërkohë që dha dhe një mesazh për shqiptarët dhe situatën politike në vend.

Top Channel