Kryetarja e Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lushnjë, Esmeralda Çeka do t’i nënshtrohet Vetingut.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit do të zhvillojë një seancë dëgjimore me Esmeralda Çekën, gjyqtare/kryetare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lushnjë me 16 prill, ora 11.00.

Po ashtu, KPK ka shpallur trupën gjykuese të përbërë nga Etleda Çiftja, Pamela Qirko, Genta Tafa (Bungo).

Esmeralda Çeka, gjyqtare/kryetare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lushnjë do t’i nënshtrohet Vetingut për ligjshmërinë e pasurisë si dhe kriterin etik dhe profesional.

Top Channel