“Shtetet e Bashkuara kanë besim se reforma në drejtësi do të krijojë një klimë biznesi të drejtë, transparente dhe të parashikueshme, e cila është më e mirë për bizneset tuaja dhe për të gjitha kompanitë amerikane të frymëzuara për të investuar në Shqipëri”.

Kështu u shpreh zv/Ambasadori në Detyrë, Dan Koski në Asamblenë e Përgjithshme të Dhomës Amerikane të Tregtisë.

Top Channel