Nënstacioni elektrik në Krahës të Memaliajt, Tepelenë, është përfshirë nga flakët. Dyshohet se zjarri është shkaktuar nga një defekt në rrjet.

Zjarrfikëset ndodhen në vendngjarja dhe po punojnë për shuarjen e flakëve. Nga djegia e nënstacionit elektrik kanë mbetur pa energji disa fshatra.

Nga djegia e transformatorit, zona do të jetë pa energji për 24 orë deri sa të bëhet zëvendësimi i tij, ndërkohë që rreth 1.500 abonentë janë pa energji elektrike.

Top Channel