Ish-deputeti  Ervin Salianji tha se kryeministri Edi Rama kërkon që ta kthejë Shqipërinë si Venezuela e Maduros dhe se Partia Demokratike kërkon një qeveri shërbëtore të qytetarëve të saj.

“Ne kërkojmë mirëqenie për shqiptarët, Rama do para e të zhvatë popullin, ndaj ne jemi këtu dhe themi “Rama ik!”. Ne duam zgjedhje të lira e të ndershme dhe Shqipërisë si gjithë Evropa, ai do ta kthejë si Venezuelën e Maduros. Ne duam qeveri shërbëtore të qytetarëve dhe jo shërbëtore të oligarkëve, ndaj themi ‘Rama ik!’.

Ka vetëm një zgjidhje. Kjo  rrugë të çon te demokracia e vërtetë, te zgjidhja për Shqipërinë si gjithë Evropa. Rama ik! Ju dhe cilido e sheh se si qeveria është e kapur në krim e korrupsion, duke tentuar ti bëjnë presion qytetarëve, por si ata janë më të fortë se kurrë dhe bërtasin ‘Rama ik!’.

Prokurorët janë tredhur nga hallatet dhe nuk thërrasin asnjëherë zyrtarët. A i keni parë të shkojë aty, Gjinknuri, Dako, Afrim Qendro, Qazim Sejdini?! Ne nuk përdorim dhune. Nëse ne do të donim, e kapërcenim atë gardh për 2 minuta. Nuk  ka gardh që na ndal ”, tha Salianji.

Top Channel