Një peshkaqen bishtdhelpër ka rënë në rrjetat e peshkatarëve në afërsi të Gjirit të Vlorës.

Peshkatarët thone së ky lloj është i parrezikëshëm dhe ngrohja globale ka berë që kohët e fundit në rrjetat e tyre të ngecin specie të tilla.

Ky lloj peshkaqeni është i veçantë dhe peshkatarët shprehen se nuk ka pasur të tillë më parë.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel