Teksa në rrugët e kryeqytetit protestuesit kanë bllokuar disa rrugë, ajo që vihet re është mungesa e kreut të opozitës, Lulzim Basha, i cili ndodhet në Bruksel për disa takime .

Përmes një mesazhi në “Twitter”, ai thekson fjalën e presidentit të PPE Joseph Daul, se nuk mund të bëhen kompromise me demokracinë.

“Presidenti i PPE Joseph Daul në emër të të gjithëve deklaroi qartë se “ne nuk mund të bëjmë kompromise me demokracinë, shtetin ligjor dhe lirinë e medias.” PD po lufton për të njëjtat vlera europiane në Shqipëri dhe në këtë betejë kemi mbeshtetjen e PPE, familjes sonë politike”, shkruan Basha.

Top Channel