Prej janarit nëpër disa shkolla 9-vjeçare ka nisur të aplikohet një projekt për mësimin on-line, nëpërmjet platformës School Me.

Kjo është platformë që ka filluar si projekt pilot për një vit nëpër disa shkolla publike.

Gjatë përgatitjes së kësaj teme, kemi pyetur prindër dhe fëmijë, mbi përshtypjet e tyre mbi përdorimin dhe përfitimet nga kjo platformë.

Top Channel