Alfred Peza, Sekretar për mediat në PS dhe analist i njohur deklaroi në Open se ka një spekullim kur thuhet se janë protesta popullore ato që organizon opozita.

Sipas Pezës ato janë të organizuar nga ana e motorit politik të PD-së dhe LSI-së dhe jot ë organizuara nga qytetarët.

Kjo deklaratë ka sjellë një përplasje me Neritan Sejaminin, i cili kundërshtoi Pezën duke thënë që protesta ishte popullore, pasi ata kanë dalë edhe njerëzit e paparti.

Top Channel