Një vatër e madhe zjarri është shfaqur pasditen e sotme në vendin e quajtur Qafa e Buallit, në bashkinë Klos, duke djegur një sipërfaqe të madhe me shkurre dhe pisha.

I ndihmuar edhe nga era, zjarri është përhapur me shpejtësi të madhe për vënien nën kontroll të kësaj vatre zjarri, është munduar të ndërhyjë zjarrfikësja, por përmasat e mëdha të djegies kanë qenë mjaft të mëdha, duke e bërë të vështirë shuarjen e tij.

Siç shihet edhe nga pamjet, zjarri është afruar deri në rrugën nacionale në aksin Qafë e Buallit-Klos dhe i gjithë qyteti i Bulqizës të mbulohet nga retë e tymit.

Ndërkohë në vendngjarje ka shkuar edhe policia, e cila ka nisur hetimet paraprake.Sipas policisë, mendohet zjarri është vënë qëllimisht.

Top Channel