Zv/ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Leyla Moses Ones ka nisur një takim me kryetaren e LSI-së, Monika Kryemadhin.

Takimi mes saj dhe Kryemadhit ka nisur në selinë e LSI-së, në orën 14.00.

Zv/ambasadorja e SHBA në vendin tonë zhvilloi një takim me kreun e PD-së paradite, pas të cilit nuk pati asnjë deklaratë.

Top Channel