Kanali televiziv ndërkombëtar qeveritar rus, “Russia Today” i ka kushtuar një vëmendje të veçantë protestës së sotme të opozitës në Tiranë, përpara Parlamentit.

“Russia Today” ofron që prej disa orësh, livestream protestën në faqen zyrtare në Facebook, me pamje direkte nga kryeqyteti i Shqipërisë.

“Protestuesit e opozitës zhvillojnë një protestë ku kërkojnë zgjedhje të reja parlamentare dhe akuzojnë qeverinë se është e korruptuar dhe e lidhur me krimin e organizuar”, shkruhet në faqen e “Russia Today” në Facebook në përshkrimin e livestream.

Top Channel