Wake Up/ Çipa: Nuk mjaftojnë vetëm marrëveshjet, duhet riformatuar gjithë sistemi medias

04/03/2019 10:57

Kryetari i Unionit të Gazetarëve, Aleksandër Çipa tha se informaliteti në media është rritur ndjeshëm , si pasojë edhe mediave online që janë shtuar ndjeshëm vitet e fundit.

Megjithatë tha ai , nënshkrimi i memorandumit me AMA-s dhe Inspektoriatit Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore është një hap i rëndësishëm për të siguruar standardet në të cilat

Top Channel