Para vendimit për hapjen ose jo të bisedimeve për anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian në Tiranë ka mbërritur delegacioni i Parlamentit Europian.

Aktualisht ata po zhvillojnë një takim e krerët e opozitës, Lulzim Basha dhe Monika Kryemadhi.

Ndërsa më pas do të takojnë edhe kryeministrin Edi Rama.

Në mbërritje, shefi i misionit, eurodeuteti Tunne Kelam, tha Top Channel se Parlamenti Europian është i gatshëm të ndërmjetësojë për zgjidhjen e krizës politike në Shqipëri.

Top Channel