Protesta e opozitës që pritet të nisë në 10:00 para Kuvendit, nuk ka mbetur jashtë vëmendjes së mediave të huaja.

Mes tyre në terren ndodhen për të raportuar Live protestën edhe dy prej mediave italiane, SkyNews 24 dhe Rai News24.

Top Channel