Policia shqiptare në bashkëpunim me Guardia di Finanza italiane shkatërruan dje 4 grupe kriminale në bazë të hetimeve që zgjasnin prej dy vitesh, me rreth 50 anëtarë në total të këtyre bandave që kishin “mbytur” me drogë rajonin e Leçes në Itali.

Në total janë arrestuar 27 persona në 26 operacione, ku përfshihet edhe ai i djeshmi, që çoi në pranga 6 shqiptarë në Vlorë. Në total janë 21 shqiptarë të arrestuar, ndërsa mediat italiane kanë publikuar fotot e tyre, duke sqaruar se këto operacione çuan në sekuestrimin e rreth 9 tonëve drogë, të llojit kanabis.

“Në kuadër të hetimeve janë ekzekutuar 26 operacione, ku janë sekuestruar rreth 8 tonë e gjysmë kanabis e 10 kilogramë kokainë e heroinë, si dhe mjaft armë e municione. Janë arrestuar në flagrancë 36 persona dhe janë vënë nën hetim të lirë 90 persona të tjerë”, tha Prokuroria.

ANËTARËT E 4 GRUPEVE KRIMINALE, 27 PREJ TYRE TË ARRESTUAR:

1)  ABAZI Dino, i ashtuquajtur Loku lindur né Maqellarë, Dibër

2)   ALIKAJ Dorian i ashtuquajtur “Contadino” dhe “Dori”

3)  AVDURAMAN Altin, lindur né Vlorë

4)  BEQIRAJ Luka tashmë “Kriols”, lindur në Vlorë

5)  BEQIRAJ Mehdi i ashtuquajtur “Baba”, lindur në Vlorë

6)  BONO Pamela lindur në Tricase

7)  CARLUÇI Donato, lindur në Brindisi

8)  CEPAJ Ajet, lindur në Shqipëri

9)  CONTESTABILE Gianfranco  lindur né Brindisi

10) DELLE GROTTAGLIE Francesco ì ashtuquajtur “Tonino”

11) DE SIMONE Giancarlo lindur në Mesagne

12)DI ROSOLINI Salvatore lindur në Rosolini

13)  ELMAZI Kujtim i ashtuquajtur “Xhek”, lindur në Vlorë

14) FANI Klaudio i ashtuquajtur “Klodi”, lindur në Fìer

15) FETA Alfred i ashtuquajtur “Predi”, lindur në Shqipëri

16) GERRA Nertil, lindur në Vlorë

17) GUARINI Giancarlo, lindur në Poggiardo

18)HOXHAJ Arbnor i ashtuquajtur “Arbi”

19) INTRANOVA Gaetano, lindur në Manduria

20) ISUFAJ Andì, lindur në Vlorë

21) ISUFAJ Eltion i ashtuquajtur “Etti”, lindur në Vlorë

22) JANUSHAJ Bledar i ashtuquajtur “Bledi”, lindur në Vlorë

23) KABELLO Bilbil i ashtuquajtur “Bibla”

24) LAMAJ Gerald i ashtuquajtur “Gerì”, lindur në Shqipëri

25)  MALO Artur i ashtuquajtur “MUCA  Artur”, lindur né Shqipëri

26)  MALO Klajdi, lindur në Shqipéri

27) MATODASHAJ Ervis, lindur në Shqipéri

28) MELAÇA Davide, lindur né Brindisi

29) MELI Spartak, lindur në Vlorë

30) MUCAJ Alda, lindur n6 Shqipëri

31)  MURATAJ Fridi, lindur ne Vlorë

32)  NUREDINAJ Kristìan i ashtuquajtur “cidhe”, lindur në Shqipëri

33)  PASHAJ Bedrì lindur në Shqipëri

34)  PASHAJ Denis, lindur në Shijak, Durrës

35)  PASHAJ Dorjan, lindur në Shqipëri

36)PAZI Arben i ashtuquajtur “Beni”

37) PENZA Vito, lindur në “San Cesario” të Leçes

38) SALLAKU Eduart lindur ng Urang

39) SANTORO Salvatore, lindur në Brindisi

40)TAHIRAJ Benard i ashtuquajtur “Ben”

41)TARANTINI Francesco, lindur në Brindisi

42) VANTAGGIATO Giuseppe, lindur në Brindisi

43) XAMO Elvin i ashtuquajtur Gozhda, lindur në Shqipëri

44) XHELILI Erjon, lindur në Vlorë

45) XHELILI Fatmir i ashtuquajtur “Miri”, lindur në Shqipëri

46) XHELILI Isida, lindur në Vlorë

47) YZEIRAJ Dashnor i ashtuquajtur “Dashi”, lindur në Shqipëri

48) ZENUNAJ Raul i ashtuquajtur “Babo” si edhe “Babush”, lindur në Vlorë

49)  ZENUNAJ Valbona, lindur në Shqipëri

50) ZENUNAJ Visi, lindur në Vlorë

FOTO GALERI
1/22

Top Channel