“Në shtëpinë tonë”/ Ngrënia e thonjve, ja rreziqet që sjell për shëndetin

08/02/2019 11:44

Ngrënia e thonjve është një ves që vërehet herët në jetën e një individi.

Me rritjen, ky zakon bëhet gjithnjë e më i bezdisshëm.

Enkel Bullica, psikoterapist na tregon se cilat janë shkaqet që fshihen pas këtij zakoni dhe si mund ta trajtojmë atë.

Top Channel