Wake Up/ Mjeku Fabian Cenko: Interneti po vë në rrezik vaksinimin e fëmijëve!

05/02/2019 11:19

Rrjetet sociale duhet të ishin edukative dhe të shpërndanin një informacion shtesë për ata që kërkojnë ndihmë në to, por në fakt janë shndërruar në një ‘terren edukativ për informacione mashtruese’ rreth vaksinimeve, duke vënë në rrezik jetën e milionë fëmijëve.

I ftuar në ” Wake Up”, mjeku i shëndetit publik Fabian Cenko tha se ka prindër të cilët mbingarkohen nga lajmet që lexojnë në rrjetet sociale duke vënë në dyshim efektin që kanë vaksinat për parandalimin e sëmundjeve të ndryshme.

Top Channel