Furnizimi me orar i ujit të pijshëm në Bulqizë është kthyer në një problem shqetësues për banorët. Prej muajsh në lagjen e Re dhe atë të vjetër banoret po përballen me mungesën e ujit, i cili vjen me orar të reduktuar.

E vetmja zgjidhje për furnizimin me ujë të pijshëm janë depozitat. Banoret e Lagjes se Re vetëm 3 orë në ditë furnizohen me ujë të pijshëm.

Edhe bizneset ankohen se mungesa e ujit u dëmton punën.

Asnjë plan nuk ka nga institucionet vendore për përmirësimin e situates së furnizimit me ujë për qytetin e Bulqizës.

Top Channel