I ftuar në ” Wake Up” Kushtrim Shala nga ICT Awards tha se, gara mbarëkombëtare në fushën e teknologjisë dhe inovacionit vazhdon rrugëtimin inovativ duke hyrë në vitin e shtatë.

Një nga mbështetësit kryesorë të kësaj gare, është dhe Fondacioni ” Dritan Hoxha”.

Top Channel