Sot ishte dita e fundit kur pedagogët prisnin një përgjigje nga Ministria e Arsimit e më pas do nisnin grevën. Por duket se do presin edhe disa ditë të tjera ndërsa takimi me ministren përfundoi pa rezultat.

Ata kanë kërcënuar se nëse qeveria nuk shpreh vullnetin për hartimin e një ligji të ri për Arsimin e Lartë, pedagogët e Universitetit të Tiranës do të paralizojnë jetën akademike përmes grevës, shkruan gazeta shqip.

“Presim përgjigje dhe masa konkrete brenda datës 1 shkurt 2019 për pikat e mësipërme. Nëse kjo nuk ndodh, atëherë do t’i drejtohemi të gjithë trupës akademike të universiteteve publike në nivel kombëtar, për grevë të përgjithshme”, thuhet në shkres

Top Channel