Studentët i rikthehen sot sërish protestave.

Ndryshe nga dje që zgjodhën godinat e Ministrisë së Arsimit dhe Kryeministrisë për të protestuar, ata do të marshojnë sot përpara Parlamentit.

Duket se vendimet e fundit të qeverisë nuk mundën të shuajnë protestat e studentëve.

Top Channel