Banorë të Zagories janë konfliktuar me përfaqësuesit e kompanisë Shell. Në Sheper pritej të mbahej dëgjesa publike e radhës në lidhje me projektin e studimit të nëntokës në bllokun 4, ku Shell-i do të kërkojë për rezerva nafte.

Banorët refuzuan të hynin në dëgjesë dhe i kanë kërkuar Shell-it të largohet nga Zagoria.

Një tjetër dëgjesë për të njëjtën çështje dështoi më parë këtë mëngjes në Poliçan.

Top Channel