Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjetikës, Belinda Balluku, ka dërguar sot në Bordin e OST-së kërkesën për shkarkimin e drejtorit të këtij institucioni.

Kërkesa për shkarkimin ka ardhur pas skandalit me kompaninë “DH Albania”.

Top Channel