Tregu i Lumasit në Kuçovë është në gjendje skandaloze, mes baltës në dimër dhe pluhurit në verë.

Të gjitha produktet shiten në tokë, pasi tezgat nuk ekzistojnë, ndërsa vet tregtarët thonë se i paguajnë të gjitha taksat, por asnjë investim nuk është bërë për përmirësimin e kushteve në treg.

Ndërkohë, tregtimi i produkteve jashtë të gjitha kushteve higjieniko-sanitare po kthehet në burim sëmundjesh për të gjithë konsumatorët.

Top Channel