Në studion e “Open”, kryetarja e LSI është pyetur rreth gjendjes ekonomike të familjes së saj, pasi siç u shçpreh Mentor Kikia, është krijuar ideja se familja Meta-Kryemadhi jeton në luks.

“Nuk jam e pasur, por edhe e varfër nuk jam u shpreh ajo”, duke shtuar se të ardhurat me të cilat jeton familja është nga pronat familjare, por edhe nga rrogat prej vitesh që ajo dhe bashkëshorti i saj kanë marrë si deputetë.

“Ne jemi hetuar që nga viti 1996. Nuk është hetuar vetëm Ilir Meta, por familja e tij, unë, familja ime”, u shpreh kryemadhi duke shtuar se “Nuk bëhemi peng i askujt, jemi vetëm peng të shqiptarëve”.

Top Channel