Pasi opozita kërkoi që seanca e sotme e jashtëzakonshme të shoqërohej me debat, kërkesë që nuk u miratua, deputetët e opozitës u larguan nga salla.

Kur deputetët po dilnin, ish-kryeministri Sali Berisha ka bllokuar foltoren dhe nisi të fliste me mikrofon mbyllur.

Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi, pasi votoi prezencën, nisi votimin e dekreteve të Presidentit Meta.

Top Channel