Gjykata e Tiranës ka përfunduar shqyrtimin e padisë për shpifje të kreut të grupit të Partisë Socialiste, Taulant Balla, kundër liderit demokrat Lulzim Basha.

Në konkluzonet përfundimtare, avokatët e Ballës kërkuan deklarimin fajtor të kryetarit të Partisë Demokratike dhe dënimin e tij për shpifje.

Avokatët e Bashës pretenduan se në deklaratat e tij nuk ka elemente të veprës penale. Ata kërkuan përfundimisht pafajësinë e Bashës ose pushim të çështjes.

Përfaqësuesi i prokurorisë në gjyq tha se nuk ka elementë të veprës penale dhe kërkoi përfundimisht pushimin e padisë.

Gjykata është terhequr për vendimin…

Top Channel