Këmbimi i ndërsjellë i akuzave mes Presidentit të Republikës dhe Kryeministrit ka vijuar edhe këtë të shtunë, e pas “gurit” të hedhur nga kreu i shtetit në mëngjes, është kundërpërgjigjur edhe kreu i qeverisë.

Edhe sot, platformat sociale të shfrytëzuara prej dy drejtuesve kanë qenë të ndryshme, presidenti në Facebook dhe kryeministri në Twitter.

Por mesazhi i kryeministrit duket se është shterues këtë herë, kur lë të kuptohet se nuk do të merret më me presidentin.

  Meta, akuza Ramës: Ministria e Jashtme nuk është autoshkollë

“Mos prisni të merrem më me një pengmarrës të Kushtetutës në zyrën e Presidentit, i cili është katandisur në çizme rezervë e Doktorreshës së Shkencave”, shkruan Rama.

Sipas kryeministrit, ajo që do t’i japë fund kësaj maskarade do të jetë Gjykata Kushtetuese.

“Ndërsa vëmendja jonë do të jetë e gjitha te njerëzit dhe zero te çizmet”, përfundon komentin e tij kryeministri Rama.

Top Channel