Korça me borë mbetet një destinacion argëtimi.

Ka mjaftuar rritja e temperaturave për ta kthyer borën në atraksionin më të veçantë. Tradita e plakut të borës por edhe loja me topa bore nuk i kanë munguar qytetit.

Në lagje të ndryshme , në rrugë por edhe në zonat më te frekuentuara të gjithë e kanë gjetur mënyrën e tyre të argëtimit

Fundjava pritet të ketë edhe më shumë vizitorë pasi në dimër janë të shumtë të apasionuarit pas borës që zgjedhin juglindjen për të pushuar dhe për tu argëtuar.

 

Top Channel