Moti i keq që ka pushtuar vendin ka bllokuar disa fshatra, kryesisht në zonën verilindore të Shqipërisë.

Mësohet se në Lezhë, prej mbrëmjes të së martës, si pasojë e reshjeve të borës janë të bllokuar fshatrat Ungrej, Kalivac, Fregen, Kalur, Kashnjet dhe Gjobardhaj.

Rruga e Kreshtës që të dërgon drejt këtyre zonave është e pakalueshme. Banorët e këtyre zonave ankohen se deri më tani janë harruar nga shteti.

Top Channel