Festat kanë sjellë dyndje të njerëzve në tregje. Në Shkodër, ndryshe nga vitet e tjera, luhatja e çmimeve ka qenë më e lehtë, ndonëse blerjet kanë qenë më të pakta.

Çmimet e frutave dhe perimeve nuk kanë ndryshuar, por sipas qytetarëve nuk janë të përballueshme.

Për pensionistët, çmimet janë të papërballueshme.

Për tregtarët, në rastin më të mirë, çmimet janë njësoj si vjet.

Top Channel