Diaspora shqiptare ka protestuar për herë të dytë para Kryeministrisë dhe ka përçuar mesazhe të qarta për qeverisjen shqiptare.

Protestuesit u shprehën se kryeministri Edi Rama ka mbaruar, ndërsa bënë thirrje që të shporret një orë e më parë kjo klasë politike.

Një protestuese tjetër shprehu indinjatën: “Është një sistem i cili nuk ka çfarë të na ofrojë më shumë. Vetëm duke larguar këta mund të kemi një të ardhme”.

Top Channel