Eloida Goxhi, kryeprokurore e Beratit, ka kaluar me sukses Vetting-un.

Goxhi rezultoi me të 3 komponentet në rregull. Jeton në shtëpinë e prindërve dhe e vetmja pasuri e saj ishte investimi në vlerën e 2,2 milionë lekëve në bono thesari.

Top Channel