Burime nga Byroja thanë për Top Channel se shtyhet vendimi për përjashtimin e Ramës.

Ndërkohë, Partia Socialiste ka bërë kërkesë për përjashtimin e Nokës, Palokës dhe Strazimirit për fjalor fyes.

Këto dy kërkesa do shqyrtohen në një mbledhje tjetër, brenda 48 orëve.

Top Channel