Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas tensioneve në Kuvend si dhe shtyrjes së seancës për pasdite në orën 18:00.

Rama shkroi në Twitter: “U djeg xhani për studentët, por seancën e kërkuar për ta e kthyen në një konflikt rrugësh, duke bllokuar me dhunë debatin që kërkuan vetë. Ky është modeli i tyre për rininë, prandaj s’është çudi kur hasim të rinj që sharjet i dinë për trimëri dhe refuzimin e Dialogut për forcë”.

Top Channel