Rreth 700 persona janë nisur këtë mëngjes nga Vlora drejt kryeqytetit për t’iu bashkuar protestës në ditën e 16, kur studentët janë mbledhur para Parlamentit.

Nga PD-ja e Vlorës konfirmohet se numri 700 është me përfaqësues nga Vlora, Himara dhe Selenica.

Nisja është kryer në orët e para të mëngjesit prej selisë së PD-së në Vlorë, por edhe disa pika të tjera në qytet.

Top Channel