Bashkia e Tiranës ka përcaktuar dhe ka përmbledhur në një korpus të vetëm një sërë veprimesh që konsiderohen si shkelje administrative, për të cilat parashikohen gjoba deri në 20 mijë lekë.

Shkelje konsiderohen nga zënia e hapësirës publike, kundërvajtjet administrative në fushën sigurisë, kundërvajtjet për qetësinë publike dhe normat detyruese të bashkëjetesës, kundërvajtjet administrative kundër moralit publik, (psh dalja zhveshur, të bërtiturit, dehja në mjedise të hapura);

Sot në ” Wake Up” ishte i ftuar Erind Bejko, Dr.Përgj.i Bashkëpronësisë, Bashkia Tiranë.

Top Channel