Kryeministri Rama zhvilloi mesditën e së mërkurës një takim me studentët e Universitetit “Ismail Qemali” në Vlorë.

Por ende pa filluar takimi, një grup studentësh bllokuan hyrjen e Universitetit dhe filluan të protestojnë duke kërkuar plotësimin e 8 pikave të tyre.

I njëjti imazh është pasqyruar edhe në përfundim të këtij takimi, ku pasi Rama ka dalë nga salla ku diskutoj me një grup studentësh, disa të tjerë e kanë pritur me protesta jashtë ambienteve të Universitetit “Ismail Qemali”.

Ashtu edhe si para takimit, edhe në dalje, kryeministri Rama ndaloi dhe filloi të diskutojë me disa prej tyre.

Top Channel