Në mbledhjen e grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Pjerin Ndreu pati ankesa për pjesëmarrjen e ministrave në komisione.

“Vijnë në komision dhe debatohet e kundërshtohet. E personalizojnë debatin, u ngel hatri. Bëjnë komente pa lidhje. Ne jemi aty si ekspertë të fushës.

Kryeministri Edi
Rama i është përgjigjur: “Ke të drejtë. Por jo dhe shumë. Megjithatë, të isha unë nuk i miratoja pa koordinim
. Shkoni në komisione si Mona në dasmë”.

Top Channel