Gjimnazistët e shkollës “Halim Xhelo” në Vlorë kanë gatuar dhe shërbyer ushqim për 50 pensionistë.

Të moshuarit janë ftuar në shkollë dhe të rinjtë u kanë shërbyer aty ushqimin e përgatitur.

Dreka me të moshuarit është kthyer edhe në një ditë feste për ata të moshuar pa mbështetje.

Top Channel