Banoret e Shkodrës po protestojnë për të tretën ditë me radhë në hyrje të qytetit.

Protestuesit kërkojnë jetesë më të mirë, rritjen e pagave, uljen e çmimit të karburantit, punësim dhe taksa më të ulta.

Ndërkohë, edhe në Berat qytetarët kanë protestuar duke bllokuar rrugën kryesore e duke rënduar trafikun.

Top Channel