Banorët e Kurbinit janë mbledhur në këto momente në Rrugën e Kombit.

Pranë një pike karburanti ata po protestojnë kundër qeverisë për shkak të çmimit të naftës, mungesën e investimeve në bujqësi shëndetësi si dhe shume sektorë të tjerë.

Banorët sapo kanë bllokuar rrugën Rruga Milot-Rrëshen siç kishin paralajmëruar.

Në ora 16:00 protestë është paralajmëruar edhe në Lezhë.

Top Channel