Kryeministri Edi Rama ka reaguar në Facebook ditën e dielë pas protestave të studentëve. Kreu i qeverisë njofton se ditën e hënë do të këtë një dialog për Universitetin, duke nisur nga ora 11:00.

Rama shkruan në status se studentët do të njihen edhe me ftesën, e cila, sipas tij, ka për synim t’i shërbejë dialogut mes studentëve dhe organeve qeverisëse.

Top Channel