Protestat për banesat që do të shkatërrohen janë kthyer në aktivitetin kryesor të opozitës ditët e fundit.

Deputetët demokratë kanë ikur nga Kuvendi dhe në mënyrë të organizuar janë gjendur në çdo protestë në Tiranë.

Top Channel