Kryeministri Edi Rama u ka uruar një mëngjes të mirë shqiptarëve, nëpërmjet një videoje ku tregohet se ka nisur puna për ndërtimin e shtëpisë së re për Vullnet Shabajn, në Postribë të Shkodrës.

Rama e pati vizituar më herët këtë familje, ndërsa atëherë takoi edhe vajzën e vogël të Vullnetit, të cilës i premto se do ët bëhej shoqe me djalin e tij, Zahon.

Janë të shumta rastet tashmë, ku kryeministri Rama i “vesh” shtetit rolin e bamirësit, për të ndihmuar familjet që jetojnë në kushte të vështira ekonomike dhe sociale.

Top Channel