Universitetet e korruptuara, 73% e studentëve shqiptar pranojnë korrupsionin në universitete.

Politekniku dhe Universiteti Bujqësor mbajnë flamurin.

Në 5 universitete, 40% e studentëve kanë pranuar se jepen para në këmbim të notës. Qëndresa qytetare ka zbuluar shifra alarmante, po a mund të flasim për universitetet të korruptuara? Çfarë e frenon korrupsionin?

Sonte në ora 22:00, në Top Show  – Universitetet e Korruptuara.

Top Channel